Fri. Sep 20th, 2024

By Haberyaz Jun28,2024

<içişleri bakanı ali yerlikaya, bozdoğan 47 operasyonlarında 28 şüphelinin yakalandığını bildirdi

İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya, 4 ilde gerçekleştirilen DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan 47” operasyonlarında 28 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bu kapsamlı operasyonlar Adana, Bursa, İstanbul ve Manisa’da düzenlendi ve Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ile Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, ilgili İl Emniyet Müdürlüklerince gerçekleştirildi.

Operasyonlar sonucunda büyük miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyale el konuldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı. Açıklamasında, “Sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. Ayrıca, operasyonları başarıyla gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik ederek, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” ifadesini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Adana, Bursa, İstanbul ve Manisa olmak üzere gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-47” operasyonlarında 28 şüpheli yakalandı

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *